FERM(ETTE) DE GLAMPING VAN FERM

Yes! Ons nieuw zomerconcept van 2021 was geboren. EN jongens wat waren we hier fier op!

het was de ultieme time-out? Eventjes zorgeloos genieten met jullie tweetjes, je gezin of gewoon iemand die massa’s veel voor jou betekent tijdens een unieke getaway? 

And that’s why we launched FERM(ette). Het is was echte belevenis waar onze waarden, korte keten en duurzaamheid, voorop staan. Want wat dacht je van een idyllische overnachting in een Pinterest-waardige glamping tent te midden te velde bij onze lokale leveranciers? 

Jup! Je leest het goed! Van juni t.e.m. augustus kon je overnachten tussen de wijnvelden, dichtbij de geitjes in het groen of vlakbij een lokale koffiebranderij met zicht op de schone Vlaamse Ardennen. 

Ook jullie sharing diner zal in het teken staan van onze lokale leveranciers. Had je zin om de geitjes een aaike te geven, te ontbijten tussen de wijnvelden of een fietstocht te maken naar de koffiebranderij?  Of wil je de ervaring nog meer compleet maken met een wijntasting of een intieme fotoshoot of extra s’mores voor bij het vuurtje? Alles was mogelijk

FERM(ette) was een unieke en duurzame ervaring midden in de Vlaamse Ardennen waar je helemaal kon onthaasten, genieten van lekker en verantwoord eten en drinken en overnachten in een glamping setting die je enkel maar tegenkomt op Pinterest. Weg van alles en vooral dichtbij elkaar. 


Pictures by the fab Irene van “studio germaine”