Een event planner neemt je stress weg

Of je nu een trouw, bedrijfsfeest, babyborrel of communie- of lentefeest organiseert, er komt altijd heel wat werk bij kijken. Als je daarnaast nog eens een full time job hebt, een gezin en een druk privéleven, dan is er vaak niet veel tijd meer over. Opteer daarom om een event planner in te schakelen bij de organisatie van jouw feest of event. Wij kunnen jouw zorgen en stress wegnemen. SO, be calm and hire an event coordinator!

Een event planner heeft een groot netwerk van leveranciers

Als event coordinator weten wij perfect bij wie we moeten aankloppen voor de geschikte locatie, fotograaf, servies, meubilair, inrichting … Je verliest zelf geen tijd met urenlang surfen op het internet of Pinterest-borden afschuimen. Wij weten als geen ander welke leverancier we voor 100% kunnen vertrouwen. Daarnaast weten wij meteen wie we moeten aanschrijven om perfect aan te sluiten bij jullie eigen persoonlijkheid of het uniek verhaal dat jullie willen overbrengen. Zo helpen wij jullie om het plaatje perfect te maken en ervoor te zorgen dat jullie genodigden van begin tot einde betoverd zijn door net dat tikkeltje meer of net dat kleine detail dat jullie feest echt JULLIE feest maakt.

Event planning en styling

Quality time

Wanneer je kiest voor een event planner hoef je zelf niets te regelen en te organiseren en kan je zelf genieten van quality time met je gezin, familie en vrienden in de voorbereidende periode die voorafgaat aan het feest. Een feest of event organiseren vergt heel wat tijd en is niet op 1,2,3 geregeld. Profiteer er dus van om die tijd door te brengen met je geliefden en te genieten van het samenzijn. Wij zorgen voor al de rest, because that’s our job and we love it!

Zorgeloos genieten

Ook op de dag zelf hoef je je niks aan te trekken en zullen wij als event planner alles in goede banen leiden. Als er zich een “probleem” voordoet zal dit meteen opgelost worden en zal je er zelf niks van merken, hoe cool klinkt dat?! Leveranciers zullen zich niet tot jou richten met hun vragen, maar kunnen hiervoor terecht bij ons als event organisator wat weer een grote zorg minder is op de dag zelf … want dan hebben jullie wel wat anders aan jullie hoofd zoals keihard GENIETEN. SO, sit back and enjoy!

Event styling

Budget

Aan elke service hangt een prijskaartje vast want voor zo ver wij weten gaat enkel nog de zon op voor niets, #sjanske. Maar ga er niet van uit dat het inhuren van een event planner je sowieso een fortuin kost. Wij houden namelijk rekening met het budget dat jij voor ogen hebt en volgen dit dan ook nauwlettend op tijdens de voorbereidingsperiode. Ook hoef je niet alles uit handen te geven als je dat niet wenst. Zo is het perfect mogelijk dat wij alleen de event styling voor onze rekening nemen bijvoorbeeld. Alles kan!

Hebben we je kunnen overtuigen? Let’s meet!

XOXO

FERM
Brecht en Celine

Dit bericht is gepost in Events. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *